Då var det färdigsemestrat för i år.... Ullared och en bussresa till Skottland.
Jag läste Ian Rankin på bussen för att komma i form, köpte även en karta över Skottland, så att jag vet var DS Siobhan Clarke och DI John Rebus håller till..
Jag var 200 meter från The Oxford Bar i Edinburgh men missade den helt. Rebus rocks... undviker TV-serien... vill inte se något avsnitt som baseras på en bok jag inte läst, sett ett avsnitt dock: Fallen...bra... vill se mer men... hmmm??
Spelar in dem... vi får se...
Var och såg Edinburgh Military Tattoo... De gårn´te av för hacker de inte...
Haggis är gott, whiskey och Cranachan, hallongodis är gott.... Skottar är dessutom djävligt trevliga, vill gärna bli en skotte ... i mitt nästa liv alltså!!! GUD!! Kan du ordna det???
Men det är dyrt i Skottland, dvs utanför Sverige är allt dyrt, sketdyrt
Fick influensa i Skottland, sambon blev sjuk först sedan har jag... legat i vånda med svettningar, huvud- och ledvärk samt snarkat som fan i två veckor nu..
Men till Skottland vill jag gärna igen, och igen och igen... Nu är det för sent... men vad hette hon som sjöng.."Happy Birthday".. Clare Grogan, en punkbrallis från 80-talets början som satte mitt hjärta i brand, henne skulle man vara gift med...
"Öhh Clare ska vi ta och supa till lite och kanske få oss lite haggis som tilltugg.”
"Yes my little darling" skulle Clare säga då..
Då skulle man må gott!!!
Finns det fortfarande hopp??
Pleeeeeeeeease!!!
Funderingar kring mat - och en del sura uppstötningar och ett stilla tjat
30 augusti 2007
De mest populära texterna
-
Brukar känna mig svulten på kvällen innan jag skall gå och knyta mig.... " Tänk om man skulle ta en runda till kylskåpet??"... Kyl...
-
Att lägga lök på laxen brukar man ju säga, någon gång i alla fall... men vad ända in i Ghenna betyder det... Jag menar: Är det någon fransk ...
-
Jag är en man i mina bästa år som gillar att laga, mat, läsa om mat, läsa om matkonsten och dess utövare. Men det har ni två som läser denna...
-
Den gamle tyske järnkasslern BisterMarkt sade en gång: "Man skall hålla sig undan och icke delta när man lagar korv och skapar lagar&qu...
-
Återger ett mail om mat från ungdomen... Alltnog Gryta à la Dalarö. Jag hittar inte receptet men försöker ändå Storlek på ingredienser är a...
-
Jag skapade fritt i köket. Förmodligen finns hundratals timmar med diverse TV-kockars påverkan av mitt matmedvetande med som en ännu en ingr...
-
Kantareller, färsk gul lök, bacon, grädde, svartpeppar, dill, färskpotatis, lätt kokta sockerärtor i rikligt saltat vatten samt rårörda ling...
-
Jag tror att jag åt pizza för första gången på hösten 1965… mina morföräldrar hade varit på bilsemestrar i Italien och mormor N hade kanske ...
-
Jag älskar varma smörgåsar!!! Och här kommer ett recept som jag googlade fram och hittade på Menyse.com . Croque Monsieur är de varma macko...
-
Då var det färdigsemestrat för i år.... Ullared och en bussresa till Skottland. Jag läste Ian Rankin på bussen för att komma i form, köpte ä...