Jag går här och väntar, väntar på att något skall hända, något positivt.
Ett verkligt intressant arbete vill jag ha. Jag menar: Det ringer på dörren och där ståren ivrig arbetsgivare som vill ge mig ett lagom ansträngande jobb med hög lön och en friskostig bonus.
Det kommer att ingå fria luncher och konferensmiddagar också...
Mmmmm!
Jag kommer att dricka gott också, hädanefter kommer min arbetstid vara som en enda vin och matprovning!!
Jajamensan....
POFF!!
F-n äré nurå???
Jag slumrade visst till... vaknade med min lilla näsa i en för övrigt tom syltburk...
Måste lära mig att koka soppa... spiksoppa... det kommer att bli lärorikt!
Det kommer att vända säger president B O...
Men när???
Det är som en enda långsam blues, en "ända" blues ... tre ackord i evighet ... Amen!!
NEj!!! Jag går inte med på detta!!!
Kommer att koka mig en kopp the, PG Tips. det slinker nog ner en och annan hårdbrödbit med mellanlagrad Hushållsost också.
Solen skiner... en promenad, en stärkande promenad ... Hmmmm??
Äsch!!
Det kommer att ordna sig... och jag skall äta ett tjog ostron och skölja ner dessa med en kall irländsk stout... mörk som själva natta ... inte idag eller i morgon kanske... men det kommer att hända!!
Tro mig!!
Det ordnar sig.... det ordnar sig....
Funderingar kring mat - och en del sura uppstötningar och ett stilla tjat
25 mars 2009
De mest populära texterna
-
Brukar känna mig svulten på kvällen innan jag skall gå och knyta mig.... " Tänk om man skulle ta en runda till kylskåpet??"... Kyl...
-
Att lägga lök på laxen brukar man ju säga, någon gång i alla fall... men vad ända in i Ghenna betyder det... Jag menar: Är det någon fransk ...
-
Jag är en man i mina bästa år som gillar att laga, mat, läsa om mat, läsa om matkonsten och dess utövare. Men det har ni två som läser denna...
-
Den gamle tyske järnkasslern BisterMarkt sade en gång: "Man skall hålla sig undan och icke delta när man lagar korv och skapar lagar...
-
Återger ett mail om mat från ungdomen... Alltnog Gryta à la Dalarö. Jag hittar inte receptet men försöker ändå Storlek på ingredienser är a...
-
Jag skapade fritt i köket. Förmodligen finns hundratals timmar med diverse TV-kockars påverkan av mitt matmedvetande med som en ännu en ingr...
-
Jag tror att jag åt pizza för första gången på hösten 1965… mina morföräldrar hade varit på bilsemestrar i Italien och mormor N hade kanske ...
-
Kantareller, färsk gul lök, bacon, grädde, svartpeppar, dill, färskpotatis, lätt kokta sockerärtor i rikligt saltat vatten samt rårörda ling...
-
Jag älskar varma smörgåsar!!! Och här kommer ett recept som jag googlade fram och hittade på Menyse.com . Croque Monsieur är de varma macko...
-
Då var det färdigsemestrat för i år.... Ullared och en bussresa till Skottland. Jag läste Ian Rankin på bussen för att komma i form, köpte ä...