Mat är som sagt min stora passion näst efter musik, jag är en mycket hängiven dyrkare av musik.
Tänk om man fått leva om sitt liv då skulle jag spela trummor på gamla grytlock med ballongvispar som trumstockar....
Hmmm??
Det låter som en ölindränkt fest i min ungdom, den bortflyende ungdomen.
Ja, ja... Alltså är det redan gjort.... ????
Vad skall jag istället göra då?
Jo man kan bli bättre på att laga mat, det finns maträtter som måste provlagas.
Jag tittar på TV en hel del, vet inte varför men det blir så, zappar mellan kanalerna... tänker: "Om det nu kunde finnas något att se en kulen kväll som denna...."
Jösses!! Två matprogram på Kanal 9 som jag tidigare inte skådat.. "Rick Stein´seafodd lovers guide", en artig lågmäld kock från England som lagar mycket god mat i ett snyggt kök samt "Hariry Bikers´cookbook" där två feta artiga engelsmän åker jorden runt och äter maträtter som måste provas. Är man lätt kräkmagad: Se inte detta program!!!!
Jag gillar dessa bikers skarpt... hehehehe... "Goa gubbar" i ordets rätta bemärkelse...
Åka runt på båge, ta det lugnt, laga mat och äta gott och få betalt för detta "slit"???
En del människor lever sina drömmar.
Annars:
Skall åka på busstur även denna sommar och mycket läsning blir det då.
Autobahn är byggd bland annat för bokslukare, har fått det berättats för mig... så är det bara.
Jag har några olästa pockettitlar som semesterväntar i bokhyllan och titlar är nedtecknade av: Peter Robinson, Ian Rankin och Arto Paasilinna...
Jag ser fram mot mat äten i höjden.... om detta kommer jag att skriva om ... senare under det friställda året...
Funderingar kring mat - och en del sura uppstötningar och ett stilla tjat
26 juni 2008
De mest populära texterna
-
Brukar känna mig svulten på kvällen innan jag skall gå och knyta mig.... " Tänk om man skulle ta en runda till kylskåpet??"... Kyl...
-
Att lägga lök på laxen brukar man ju säga, någon gång i alla fall... men vad ända in i Ghenna betyder det... Jag menar: Är det någon fransk ...
-
Jag är en man i mina bästa år som gillar att laga, mat, läsa om mat, läsa om matkonsten och dess utövare. Men det har ni två som läser denna...
-
Den gamle tyske järnkasslern BisterMarkt sade en gång: "Man skall hålla sig undan och icke delta när man lagar korv och skapar lagar...
-
Återger ett mail om mat från ungdomen... Alltnog Gryta à la Dalarö. Jag hittar inte receptet men försöker ändå Storlek på ingredienser är a...
-
Jag skapade fritt i köket. Förmodligen finns hundratals timmar med diverse TV-kockars påverkan av mitt matmedvetande med som en ännu en ingr...
-
Jag tror att jag åt pizza för första gången på hösten 1965… mina morföräldrar hade varit på bilsemestrar i Italien och mormor N hade kanske ...
-
Kantareller, färsk gul lök, bacon, grädde, svartpeppar, dill, färskpotatis, lätt kokta sockerärtor i rikligt saltat vatten samt rårörda ling...
-
Jag älskar varma smörgåsar!!! Och här kommer ett recept som jag googlade fram och hittade på Menyse.com . Croque Monsieur är de varma macko...
-
Då var det färdigsemestrat för i år.... Ullared och en bussresa till Skottland. Jag läste Ian Rankin på bussen för att komma i form, köpte ä...